Forged Intense - kuchařský nůž 20,5 cm

Kód: 29880
1 856 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Ručně kovaný kuchařský nůž z japonské oceli je vhodným na krájení všech potravin. Vynikají vysokou kvalitou, řemeslným provedení a funkčností. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forged Intense - kuchařský nůž 20,5 cm

Forged je více než jen značka nožů. Nože se vyznačují svým vzhled a designem, které dohromady dávají jedinečný, nápadný a charakteristický vzhled. Značka zahrnuje šest různých sérií nožů, z nichž každá má své vlastní provedení, design a vlastnosti. Jedno však mají společné, Forged znamená kovaný. Ručně kovaná čepel je na první pohled rozpoznatelná svým autentickým vzhledem. 

Řada Intense se vyznačuje jemnějším a decentnějším designem. Vzhledově je tato řada blíže tradičním kuchyňským nožům, ale se stále patrným vzorem kování a leštěnou rukojetí, která přechází v čepel.

Forged vyrábí nože, které nadchnou. Vynikají vysokou kvalitou, řemeslným provedení a funkčností. Stanou se středem pozornosti každé kuchyně. Forged je nůž, na který můžete být hrdí.

Nizozemská značka Forged představuje speciální a nápaditou kolekci ručně kovaných kuchyňských nožů z japonské oceli. Díky kvalitnímu provedení, krásnému balení a tradičnímu řemeslnému způsobu výroby zaplesá nejedno srdce milovníka nožů. Nože jsou zabalené do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Ruční výroba, kovářské řemeslo a kvalitní zpracování činí z každého nože FORGED jedinečný a vysoce kvalitní produktem. 

Specifikace:

  • Nůž Santoku - 20,5 cm
  • Vyrobeno z japonské oceli 440C, tvrdost 58 Rockwell
  • Tvrdost 58 Rockwell
  • Tloušťka čepele 2 mm
  • Úhel broušení 18°
  • Ruční kování
  • Baleno v luxusní dřevěné krabici

Upozornění: Nemyjte v myčce.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Big Green Egg příslušenství
Délka čepele: 20,5 cm
Materiál: japonská ocel
Vyrobeno: Ruční kování

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: